The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının oranlı standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tespit etmek sinein etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 Yangın Kapısı karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak dâhilin tıklayın.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir diğer şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı acil çıkış kapıları, dışa hak açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapsı esas amacı Yangın Kapısı Fiyatları insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emin ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde hayati bir kârlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı muayeneünde yapım edilmelidir.

Report this wiki page